• Ελληνικά
 • English
 • Italiano
info@aquariustravel.gr
+30 26650 93411

Όροι χρήσης

 1. Η εταιρία «AQUARIUS TRAVEL» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες

 1. H εταιρία «AQUARIUS TRAVEL» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www. sivota-hotels.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

 1. Η εταιρία «AQUARIUS TRAVEL» δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν κατά την διαμονή τους.
 2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www. sivota-hotels.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των δωματίων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
 3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www. sivota-hotels.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα δωμάτια  και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν».
 4. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρία «AQUARIUS TRAVEL» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 1. Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρία «AQUARIUS TRAVEL». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας «AQUARIUS TRAVEL» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
 2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας «AQUARIUS TRAVEL» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
 3. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία «AQUARIUS TRAVEL» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www. sivota-hotels.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας «AQUARIUS TRAVEL» ή/και του www. sivota-hotels.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www. sivota-hotels.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «AQUARIUS TRAVEL» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Το συνολικό κόστος της κράτησης περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13% και του δημοτικού φόρου 0,50%. Ο κρατικός φόρος που υπολογίζεται ανά μονάδα / ημέρα (0,50 € – 04,00 €,) ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματος δεν περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος και θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας από τον πελάτη επί τόπου κατά την άφιξη.

Πολιτική επιβεβαίωσης και πληρωμών: Για να επιβεβαιώσει μια κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας sivota-hotels.gr, ο πελάτης πρέπει να πληρώσει την απαιτούμενη προκαταβολή που υπολογίζεται ως το 30% του συνολικού κόστους της κράτησης με πιστωτική κάρτα (mastercard, visa ή maestro,) μέσω το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών μας. Διαφορετικά, ο πελάτης μπορεί να πληρώσει την απαιτούμενη προκαταβολή μέσω τραπεζικού εμβάσματος εντός 48 ωρών. από την ημερομηνία κράτησης, ακολουθώντας τις κατάλληλες οδηγίες τράπεζας:

IBAN: GR57 0172 4030 0054 0310 0564 390
(Τράπεζα Πειραιώς) κωδικός Swift (Bic): PIRBGRAA
Δικαιούχος λογαριασμού: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (DIMITRIOU VASILEIOS)

ή

IBAN: GR28 0110 3470 0000 3470 0158 149
(Εθνική Τράπεζα) κωδικός Swift (Bic): ΕΤΗΝGRAA
Δικαιούχος λογαριασμού: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (DIMITRIOU VASILEIOS)

Σε περίπτωση πληρωμής προκαταβολής με πιστωτική κάρτα, το Aquarius Travel Agency θα πρέπει να στείλει στον πελάτη το κουπόνι της κράτησης εντός 48 ωρών. από την ημερομηνία κράτησης. Σε περίπτωση που η προκαταβολή καταβληθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το Aquarius Travel Agency θα πρέπει να στείλει στον πελάτη το κουπόνι της κράτησης εντός 48 ωρών. από την ημερομηνία που η εταιρεία θα λάβει την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Το υπόλοιπο ποσό του συνολικού κόστους της κράτησης (70% του συνολικού κόστους της κράτησης) πρέπει να καταβληθεί με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή ακόμη και εν μέρει σε μετρητά, στο κεντρικό γραφείο του ταξιδιωτικού μας γραφείου στα Σύβοτα, Θεσπρωτία 46100, Ελλάδα, κατά την άφιξη του πελάτη στον προορισμό.

Πολιτική ακύρωσης:

– Για ακυρώσεις περισσότερες από 21 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται κατά 100%.

– Για ακυρώσεις εντός 1-20 ημερών πριν από την άφιξη, υπάρχει πλήρης χρέωση της προκαταβολής.

– Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή αναχώρησης πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, ο πελάτης θα πρέπει να χρεωθεί το πλήρες ποσό (100%) του συνολικού κόστους της κράτησης.

– Η προκαταβολή επιστρέφεται κατά 100% σε περίπτωση ακύρωσης λόγω άμεσων επιπτώσεων της πανδημίας (COVID-19) στο ταξίδι του πελάτη στην Ελλάδα (περιορισμοί ταξιδιού, γενικές ή τοπικές κλειδαριές στην περιοχή του προορισμού) ή σε περίπτωση που ο πελάτης έχει μολυνθεί από τον ιό σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν από το ταξίδι του